(G112) Restaurant Les Moles (Ulldecona, Tarragona)


A la recerca de les oliveres mil·lenàries vàrem descansar i reposar forces en un bonic i presumit restaurant de la comarca del Montsià al cor de la Hispania Tarraconensis. Es tracta de Les Moles situat a la sortida del poble d’Ulldecona en direcció a la Sènia. Ofereixen una cuina sana, de proximitat amb varis menús dels quals ens vam decantar per l’anomenat tradició.

Com a aperitius ens posaren un pa amb oli i un mini gaspatxo. Simplement passables.

De primes dues mitges racions consistents en una Amanida d’oli ecològic “La Fargueta” amb verdures i anguila fumada (foto), bona. Van seguir uns Galets farcits de bolets i gratinats (foto), molt melosos.




Els segons foren un Arròs de galeres i escarxofes (foto), bo i contundent. Lluç amb puré de verdures i brou de pernil ibèric (foto), suau i fi.




De postres una Torreta de iogourt amb terra de galeta (foto); i un Sorbet de llimona i romaní (foto), correctes.




Como a begudes aigua, una copa de vi blanc per oblidar i unes cerveses artesanes de la zona. Es tractava d’una rossa suau anomenada Nel Bàrbara d’alta fermentació, sense cap additiu i que pot contenir sediments naturals. Té un aroma floral, amb notes de regalèssia i una escuma densa, blanca i intensa. Molt recomanable.

El pa molt variat: de pipes de carbassa, de nous, d’oli, de passes, de xapata i de sobrassada, però que finalment no entusiasma. Per acabar una infusió d’herbes digestives, Maria Lluïsa, i un tallat descafeïnat. Sense gormanderies que ho acompanyin.

Preu del Menú tradició 33 euros per persona IVA inclòs + begudes + cafès. Data de la visita: maig de 2016.

PUNTUACIÓ: 6,5

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)