(G112) Restaurant Les Moles (Ulldecona, Tarragona)
A la recerca de les oliveres mil·lenàries vàrem descansar i reposar forces
en un bonic i presumit restaurant de la comarca del Montsià al cor de la Hispania Tarraconensis. Es tracta de Les Moles situat a la sortida del poble
d’Ulldecona en direcció a la Sènia. Ofereixen una cuina sana, de proximitat amb
varis menús dels quals ens vam decantar per l’anomenat tradició.
Com a aperitius ens posaren un pa amb oli i un mini gaspatxo. Simplement
passables.
De primes dues mitges racions consistents en una Amanida d’oli ecològic “La
Fargueta” amb verdures i anguila fumada (foto),
bona. Van seguir uns Galets farcits de bolets i gratinats (foto), molt melosos.
Els segons foren un Arròs de galeres i escarxofes (foto), bo i contundent. Lluç amb puré de verdures i brou de pernil
ibèric (foto), suau i fi.
De postres una Torreta de iogourt amb terra de galeta (foto); i un Sorbet de llimona i romaní (foto), correctes.
Como a begudes aigua, una copa de vi blanc per oblidar i unes cerveses artesanes
de la zona. Es tractava d’una rossa suau anomenada Nel Bàrbara d’alta fermentació, sense cap additiu i que pot
contenir sediments naturals. Té un aroma floral, amb notes de regalèssia i una
escuma densa, blanca i intensa. Molt recomanable.
El pa molt variat: de pipes de carbassa, de nous, d’oli, de passes, de xapata
i de sobrassada, però que finalment no entusiasma. Per acabar una infusió d’herbes
digestives, Maria Lluïsa, i un tallat descafeïnat. Sense gormanderies que ho
acompanyin.
Preu del Menú tradició 33 euros per persona IVA inclòs + begudes + cafès. Data
de la visita: maig de 2016.
PUNTUACIÓ: 6,5
Comentarios
Publicar un comentario