(G126) Macao (Lleida)


Fa un any i mig que ha obert un nou restaurant japonès a Lleida. Es tracta del Macao, Carrer Camps de Mart, 27. Ofereix una cuina japonesa molt al gust occidental, pel meu paladar massa domesticada, inclús els plats que haurien de picar no ho fan. Encara que no deixa de ser una experiència agradable i potser sigui el millor japonès de la ciutat.

De la seva variada carta vàrem escollir uns quants plats per compartir. Començant per un Llagostí amb tempura, alvocat i cibulet embolicat amb salsa acevichada i tougarashi (foto), correcte. Seguint amb una Tonyina brasejada amb crema d’advocat i gelatina de ponzu (foto), molt bona.




Una sèrie de niguiris interessants van ser el Burger de Waygu planxa i ceba caramel·litzada (foto), bo. La Gamba vermella amb mayo spicy (foto), molt bona. I per acabar un Peix mantega amb tòfona (foto), combinació molt encertada.





Es remarcable que les postres no baixessin el nivell, cosa que malauradament acostuma a succeir amb massa freqüència als restaurants orientals. Un gelat de té matcha (foto), bo, i una Vainilla fregida amb fondue de xocolata negra i maduixes (foto), molt bona.




Per beure dues cerveses japoneses clàssiques: Kirin Ichiban i Sapporo, la primera rosa i més suau i la segona més torrada, potent i aromàtica.

Sense pa i sense cafè. Preu mitja per persona 30/40 euros segons la gana que porteu. Data de la visita el 19 de març de 2017.

PUNTUACIÓ: 6,5

Comentarios

  1. Hola, Tomás:

    lo anoto para llevar este verano a mis hijos cuando vengan a pasar unos días desde Extremadura. Les encanta la comida oriental. Yo ya empiezo a disfrutarla.
    Y me alegro que cada vez tengas más seguidores en Lleida. Es un blog muy bonito, inteligente, con muy buenos análisis, literarios y gastronómicos, completo... ¿Sigo? Jeje. Un abrazo.

    Adelaida

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)