(BA9) Delvint, una proposta vintage a la Fira d'antiguitats de Vic (2011)



En un dia ple de calor (20/08/2011) ens hem acostat a la Fira d’antiguitats de Vic per donar-vos a conèixer aquesta proposta tan plena de color i vida que ens fan la Marta Salvador i el Josep Vivó. Les instal·lacions estan molt ben condicionades i l’aire ens ajuda a suportar les fortes temperatures exteriors.


Ens comenta el Josep Vivó que el seu estand vol representar com es vivia i com es decorava als anys 50 y 60. Seria una evolució a nivell professional de trenta anys d’ofici. "Els canvis que ha experimentat la meva professió, fonamentalment com es mou el mercat, juntament amb canvis personals m'han dut fins aquí. El que fa deu anys es portava ara no es porta; la tendència vintage s'ha estès a Europa amb molta força. Nosaltres hem vingut a Vic a representar aquest moviment estètic que s’ha d’anar introduint a poc a poc; al principi costa una mica d’assimilar i d’entendre. És un estand molt ben conjuntat amb peces triades i amb molt color. Es poden decorar les cases amb aquest estil, queden bé, és molt modern, actual i assequible. Malgrat sigui moda a Europa (Bèlgica, França, Alemanya, etc.) aquí s’està començant a introduir. A Madrid també fa deu o quinze anys que està funcionant molt bé, han sigut pioners i en aquest camp s’han avançat a Catalunya".


"M’abasteixo voltant molt, la peça surt de cases, de comerciants, magatzems, subhastes, descarregades, comerciants de l’estranger. Si tries i busques un bon material has de voltar molt i l’has de pagar. Fora d’aquí tenen un coneixement important del disseny i dels mobles d’autor. Una part important són peces d’arquitectes dissenyadors. Com he dit abans al centre d’Europa es un moviment molt conegut i vigent. A la Fira de Vic destaquem perquè la nostra aposta és totalment diferent a tot el que hi ha, fem una cantada, cantem molt (riures). Professionalment estem aquí, fem una proposta original a nivell estètic. Si agrada o no ho ha de dir el públic, vosaltres, els visitants".



No només es una mostra de mobiliari sinó també de peces de decoració: gerros, llums, parament i joieria vintage amb algunes peces molt originals i a l'abast de tothom.



Nosaltres hem quedar meravellats amb aquesta explosió de color i bon gust. Per tant us recomanen que us hi acosteu. L’adreça és Recinte Ferial el Sucre (veure plànol) i restarà oberta del 20 al 28 d’agost en horari d’11 del matí fins a les 9 del vespre. Podeu contactar amb els artistes en aquest telèfon 607 85 36 83 i a les adreces electròniques següents: martapintura@hotmail.com i delvint@gmail.com

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)