Diada de Sant Jordi - 23 d'abril de 2016


El dia de Sant Jordi del 2016 ha estat un dia especial i diferent; l’experiència de signar llibres i participar en aquesta festa des de dins m’ha satisfet i deixat una sensació molt bonica y agradable.

Moltes gràcies als amics de la llibreria Núria d’Olesa, que han preparat amb estimació i cura aquesta jornada.


Agreixo les visites de tots els amics i família que m’heu vingut a veure i a comprar els meus llibres i donar-me suport. També als amics del “Club de Lectura” que han mostrat interès per la novel·la.


He signat exemplars de les dues obres que tinc publicades: El placer de leer: 25 novelas inolvidables (2013) i ¿Así que la vida era esto? (2016).


La tarda, a Barcelona, amb molta gent i molt ambient, però el temps no ha acompanyat tant. Cap a les set del vespre ha caigut un bon xàfec.

El que ha estat curiós es comprovar les llargues cues d’adolescents buscant la signatura dels seus ídols; l’escriptora de novel·la romàntica eròtica Megan Maxwell que té una gran tirada entre els joves i la cantant Vanesa Martín. Va ser curiós veure la mirada de sorpresa del jutge Santiago Vidal davant la riuada de seguidores de la Vanesa Martín que ha publicat un llibre de poemes!? La noia és molt bonica i al meu parer s’assembla a la cantant Marisol de jove. De totes dues no en sabíem res!!

Un pernilet ibèric a El Corte Inglés i de tornada cap a casa en l’autobús de línea. Fi de la jornada. 

Comentarios

  1. "Enhorabona a l'amic Tomás per haver tingut el goig de poder viure la Diada de Sant Jordi d'enguany des de l'altre cantó, amb els autèntics protagonistes d'aquesta meravellosa Festa, com són les roses i els llibres. En aquesta ocasió has ocupat el teu lloc com a autor signant el llibre que acabes de publicar i també l'anterior de l'any 2013. Quina experiència tan singular en un dia tan especial, envoltat dels teus lectors, amics i familiars propers.

    Bé, segons la referència de les dates de publicació dels teus llibres, sembla que la propera correspondrà el 2019. Que així sigui!

    Salut i Per molts anys, Tomás!!!

    Odile"

    ResponderEliminar
  2. No sabia que ja havia sortit el teu llibre, moltes felicitats. Aniré a comprar-ho i espero que em facis una bona dedicatòria.

    No saps les ganes que tinc de tenir un amic que surti a les portades dels diaris com un escriptor d'èxit, desitjo de tot cor que ho aconsegueixis.

    Petons,

    Pili

    ResponderEliminar
  3. El que a mi m'agradaria ser no és un escriptor d'èxit sinó un escriptor de culte, i això ja és molt més difícil.

    Gràcies i rebeu una abraçada molt forta tots el que m'heu acompanyat en aquest dia tan bonic.

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

(L455) El rostro oculto de la mente (1967)