¡Segundo aniversario del blog!


¡Cómo pasa el tiempo! Ya llevamos dos años con vosotros, esperamos poder continuar algunos más. Recibid un cordial saludo y os damos las gracias por vuestro seguimiento y vuestros comentarios. Deseamos haberos alegrado un poco la incorporación al trabajo los lunes y que éstos sean un poco menos duros.

Comentarios

  1. ¡¡Felicidadesss!! ¡Estás haciendo un buen trabajo! Espero que puedas seguir disfrutando del blog al igual que tus seguidores/as!
    Un abrazo.

    ResponderEliminar
  2. Moltes Felicitats.

    El Tiempo del Surco del Tiempo también pasa volando.

    Saludos

    Jorge

    ResponderEliminar
  3. Benvolgut Tomàs,

    Disposo d'un dossier a casa on deso, cronològicament, tota una colla d'articles que han aparegut al teu blog al llarg d'aquests dos anys i justament fa un parell de dies, buscant-ne un de concret, vaig topar amb el pastís a tot color del dia que celebràvem el primer any. Ara rebo que se'n compleixen dos i em quedo estorada perquè no pot ser que el temps hagi passat amb tanta rapidesa.

    Moltes felicitats perquè la qualitat i diversitat del blog que vas crear fa 24 mesos, per sí mateix ja et dóna el premi per l'èxit que obté, si no hagués estat així no hauries arribat fins avui (com tants blogs que s'obren contínuament i duren de Nadal a Sant Esteve). Em consta que "El surco del Tiempo" és seguit per moltes persones (jo ho he passat a amistats que els podia interessar i en ocasions en fem comentaris); penso que això també ho hauran fet moltes altres persones, també amigues teves, per la qual cosa té l'èxit assegurat per molt de temps.

    Gràcies Tomàs, per obrir-nos aquesta porta, que esperem setmanalment, per tot el temps que hi dediques i que ens aporta temes tan enriquidors que a banda de permetre'ns reflexionar, en ocasions ens du a adquirir el llibre per aprofundir més envers a aquell autor, o bé anar a conèixer el restaurant, o la música que ens acompanyes.

    Moltes felicitats per aquest segon any que celebrem amb tu, Tomás. SALUT!!


    Odile Laguarda i Panadès

    ResponderEliminar
  4. ¡Muchas felicidades! Te doy las gracias por acercarnos a tantos escritores, músicas, restaurantes. Soy testigo de tu dedicación y constancia y agradezco a la vida que me haya permitido compartir contigo el amor por la literatura y por la cultura en general.
    Un abrazo,
    Beatriu

    ResponderEliminar
  5. Jo també vull dedicar-te les meves felicitacions pel segon aniversari d'aquest blog, en el que s'evidencia una autèntica dedicació que es transmet en la qualitat de les lectures. No vull menysprear el paper que aporten les persones lectores i col.laboradores (còmplices i amigues) que d'una manera o altra estimulen la continuitat.

    Amb tot, et desitjo que sigui per molts anys!

    Fins sempre,

    Ma.Jesús Antorán i Beleta

    ResponderEliminar
  6. Hola Tomás,

    Es estupendo tener personas como tú, que nos faciliten la vida. Toda esa cultura
    e información que nos mandas es estupenda. Con ese blog me pongo un poco al día
    de temas que nunca hubiese leido.

    Un beso fuerte y no decaigas en tu magnifica labor

    Dolores

    ResponderEliminar
  7. Cada dilluns al matí el primer que faig es obrir el correu on ens anuncies la nova aportació al bloc, es tot un al•licient per a començar el dia. Moltes felicitats Tomás per tot el temps que hi dediques que és molt, però també sabem que ho fas amb moltes ganes i il•lusió. Et desitjo que segueixis endavant com fins ara i anem tots junt cap el tercer any.

    Una abraçada

    Maite Fàbregas

    ResponderEliminar
  8. Per molts anys, Tomas!
    I un agraïment molt gran per l'esforç i la sensibilitat que ens has transmès a través del teu blog durant tot aquest temps, una finestra per on entra aire fresc cada setmana que espero que mantinguis oberta durant molts anys més.
    Una abraçada

    Maite Quiles

    ResponderEliminar
  9. En John F. Kennedy va dir que "Amar la lectura es trocar horas de hastío por horas de inefable y deliciosa compañía", així que gràcies per compartir els teus articles cada setmana, omplint de deliciosa companyia aquelles hores feixugues de cada dilluns!!

    Felicitats,

    Susanna Granell

    ResponderEliminar
  10. Moltes felicitats!!
    Tomás espero que el bloc perduri per sempre amb la mateixa qualitat.
    Una abraçada.
    Rossi

    ResponderEliminar
  11. Moltes felicitats!!!!!!!!
    ... i sembla que va ser ahir..... que depressa que passen les coses bones oi???.... Que per molts anys més poguem estar gaudint d'aquesta estoneta al engegar l'ordinador dilluns al matí!!! Enhorabona!

    Carme Segarra

    ResponderEliminar
  12. Xavall, solo piensas en comerrr, felicidades por tu paciencia y constancia en el 2º aniversario.

    Hasta luego,

    Aureli Hidalgo

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

(L455) El rostro oculto de la mente (1967)