(G108) La volta del Rector (Cardona, Barcelona)


Què es pot fer en un dia assolellat del mes de gener? Dons, per exemple, gaudir d’una petita excursió al Castell de Cardona i dinar en un restaurant de la localitat. Avui la tria ha recaigut en La volta del Rector, carrer de les flors, 4, aconsellats pel responsable del Taller Artesà de la Sal, i també tafanejant una mica les guies.

Vàrem demanar el Menú de cap de setmana deixant-nos guiar per les recomanacions dels plats de cullera que són especialitat de la casa.

Com a primers una Vichyssoise de porro i poma amb oli MigJorn (foto), fina i bona. I uns Cigrons de Cardona amb cansalada (foto), bons i contundents.



De segon un primer Ous ferrats de corral amb patates de la iaia i xoriço picant (foto), plat acabat amb sal negra, bons de debò. Cua de bou amb castanyes (foto), plat al meu entendre poc aconseguit. Els primers plats han resultats molt més aconseguits i rodons que els segons.



De postres un Braç de gitano de nata de Casa Climens (foto), molt bo i una Pinya natural, simplement passable.


Como a begudes un vi jove justet. Es tracta d’un Terra nova 2014 vi elaborat per la Bodega Celler Cercavins, ubicada al poble de Verdú, i sota la DO Costers del Segre, sub-zona Vall del Riu Corb. Barreja d’ull de llebre, merlot i syrah. Criat en barriques de roure de segons ús.

El pa sense cap interès. Per finalitzar una infusió d’herba Lluïsa amb tarongina i un tallat descafeïnat.

Preu del dinar 23 euros por persona IVA inclòs, cafès apart. Data de la visita 10 de gener de 2016.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)