(G124) Aimia (Lleida)



A la ciutat de Lleida, molt a prop de l’antic escorxador, està situat el Restaurant Aimia, Carrer Doctor Combelles, 67. El nom significa “dona estimada” en l’antiga llengua dels trobadors. Aquest interessant i amagat restaurant ens ofereix una cuina moderna, saborosa i sadolladora. Es tracta d’una cuina viva, fresca, actual i de temporada. Llàstima que el local no és massa acollidor.

Com a primers un Tartar de salmó amb xocomole i tomàquets secs (foto), correcte. Continuant amb unes Carxofes amb gambes i tòfona d’hivern (foto), molt bo.



De segons els plats més contundents un Filet de vaca amb moniato a la vainilla (foto), molt contundent i també bo. Bacallà amb les seves tripetes i parmentier ibèric (foto), molt bo i melós.



De postres donada la contundència d’algun dels plats vàrem triar un de desengreixant. Crema de maracujà amb coco y menta (foto), refrescant i bo.


Como a begudes dues cerveses Socarrada de Xàtiva, València. Es tracta d’una cervesa gastronòmica elaborada amb romaní i mel de romaní. Triple malta, doble fermentació, sense gas afegit ni pasteuritzat. La cervesa continua madurant dins de l’ampolla i amb el llevat residual del fons necessari per a la seva evolució. Graduació alcohòlica 6º. Temperatura de consum 7-8º.

El pa sense massa interès. Sense cafès ni infusions.

El servei va ser amable i correcte. Amb el cuiner vàrem parlant de l’actualitat de la cuina, i em va dir que als autònoms solament els deixaven subsistir. Quina llàstima! Érem una vintena de comensals al restaurant. Li desitjo molta sort.

El dinar va ser a la carta 35/40 euros per persona. També tenen dos menús de 28 i 40 euros por persona IVA inclòs. Data de la visita 29 de gener de 2017.

PUNTUACIÓ: 6,5

Comentarios

  1. Tomás, menudo descubrimiento!!! Vienes de fuera, pasas aquí unos fines de semana y nos abres los ojos de un buen restaurante de aquí. No lo conocía, ni idea. Este sí que podré ir a conocerlo. Gracias, una vez más.
    Que tengas un buen fin de semana.
    Un abrazo,

    Adelaida

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L116) La Regenta (1884) – 4.- Estructura, personajes y modo narrativo.

Entrevista a Emmanuel Carrère en La Pedrera de Barcelona (13/11/2017)

(L332) La familia de Pascual Duarte (1942)

(L199) El perquè de tot plegat (1993)

(L35) Los ensayos (1595) - (2) Contexto histórico