(G124) Aimia (Lleida)
A la ciutat de Lleida, molt a prop de l’antic escorxador, està situat el
Restaurant Aimia, Carrer Doctor
Combelles, 67. El nom significa “dona estimada” en l’antiga llengua dels
trobadors. Aquest interessant i amagat restaurant ens ofereix una cuina moderna,
saborosa i sadolladora. Es tracta d’una cuina viva, fresca, actual i de
temporada. Llàstima que el local no és massa acollidor.
Com a primers un Tartar de salmó amb xocomole i tomàquets secs (foto), correcte. Continuant amb unes
Carxofes amb gambes i tòfona d’hivern (foto),
molt bo.
De segons els plats més contundents un Filet de vaca amb moniato a la
vainilla (foto), molt contundent i
també bo. Bacallà amb les seves tripetes i parmentier ibèric (foto), molt bo i melós.
De postres donada la contundència d’algun dels plats vàrem triar un de desengreixant.
Crema de maracujà amb coco y menta (foto),
refrescant i bo.
Como a begudes dues cerveses Socarrada
de Xàtiva, València. Es tracta d’una cervesa gastronòmica elaborada amb romaní
i mel de romaní. Triple malta, doble fermentació, sense gas afegit ni
pasteuritzat. La cervesa continua madurant dins de l’ampolla i amb el llevat
residual del fons necessari per a la seva evolució. Graduació alcohòlica 6º.
Temperatura de consum 7-8º.
El pa sense massa interès. Sense cafès ni infusions.
El servei va ser amable i correcte. Amb el cuiner vàrem parlant de
l’actualitat de la cuina, i em va dir que als autònoms solament els deixaven subsistir.
Quina llàstima! Érem una vintena de comensals al restaurant. Li desitjo
molta sort.
El dinar va ser a la carta 35/40 euros per persona. També tenen dos menús de
28 i 40 euros por persona IVA inclòs. Data de la visita 29 de gener de 2017.
PUNTUACIÓ: 6,5-7
Tomás, menudo descubrimiento!!! Vienes de fuera, pasas aquí unos fines de semana y nos abres los ojos de un buen restaurante de aquí. No lo conocía, ni idea. Este sí que podré ir a conocerlo. Gracias, una vez más.
ResponderEliminarQue tengas un buen fin de semana.
Un abrazo,
Adelaida