XIV Sopar del Club de Lectura de la Biblioteca d’Olesa
Després d’un període prolongat de sentiment d’orfandat i de pèrdua de la
nostra moderadora clàssica del Club, la Fanny Arambilet, que ha passat a millor
vida de jubilada amb el seu marit a la ciutat de Lleida.
Els membres antics i algun de nou del Club intentem tornar a la “normalitat”
literària i gastronòmica. Per aquest motiu ens hem trobat al restaurant Cal Baldiró Vinoteca & Restaurant, com manava la tradició per acomiadar la temporada del
Club fins que comenci una de nova al setembre.
Cal Baldirò es un restaurant ubicat en un antic forn de pa al Carrer de la
Font de Can Solé. La seva cuina és sense fogons. Es composa de plats freds i a
la brasa (coques, carns i peixos). Tenen una bodega interessant, malgrat que ens
van recomanar un albarinyo blanc que no va entusiasmar.
Ens varem decidir per compartir varis plats en una pica-pica que volia
aprofundir en la carta del restaurant: patates braves, croquetes de marisc,
coca al forn de pernil, coca al forn d’escalivada i tonyina, amanides de
formatge de cabra, raviolis de botifarra negra, farcellets de gambes, etc.
Aquest assortir ens va permetre arribar a les postres amb un petit raconet:
pastis tatin de pera amb gelat de vainilla, arròs amb llet de coco i una xocolata
blanca amb maracujà.
A continuació del sopar ens vam apropar a l’Equili-Qa amb la intenció de
fer una copa amb una xic d’alcohol: Mojitos, Daykiris, San Franciscos, etc.
No m’havia adonat que havia passat tant de temps des de l’últim sopar
“oficial” del Club que varem organitzar a finals de l’any 2013. Data d’aquesta
trobada 15 de juny de 2018.
Comentarios
Publicar un comentario