XIV Sopar del Club de Lectura de la Biblioteca d’Olesa


Després d’un període prolongat de sentiment d’orfandat i de pèrdua de la nostra moderadora clàssica del Club, la Fanny Arambilet, que ha passat a millor vida de jubilada amb el seu marit a la ciutat de Lleida.

Els membres antics i algun de nou del Club intentem tornar a la “normalitat” literària i gastronòmica. Per aquest motiu ens hem trobat al restaurant Cal Baldiró Vinoteca & Restaurant, com manava la tradició per acomiadar la temporada del Club fins que comenci una de nova al setembre.

Cal Baldirò es un restaurant ubicat en un antic forn de pa al Carrer de la Font de Can Solé. La seva cuina és sense fogons. Es composa de plats freds i a la brasa (coques, carns i peixos). Tenen una bodega interessant, malgrat que ens van recomanar un albarinyo blanc que no va entusiasmar.




Ens varem decidir per compartir varis plats en una pica-pica que volia aprofundir en la carta del restaurant: patates braves, croquetes de marisc, coca al forn de pernil, coca al forn d’escalivada i tonyina, amanides de formatge de cabra, raviolis de botifarra negra, farcellets de gambes, etc. Aquest assortir ens va permetre arribar a les postres amb un petit raconet: pastis tatin de pera amb gelat de vainilla, arròs amb llet de coco i una xocolata blanca amb maracujà.



A continuació del sopar ens vam apropar a l’Equili-Qa amb la intenció de fer una copa amb una xic d’alcohol: Mojitos, Daykiris, San Franciscos, etc.

No m’havia adonat que havia passat tant de temps des de l’últim sopar “oficial” del Club que varem organitzar a finals de l’any 2013. Data d’aquesta trobada 15 de juny de 2018.

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

(L455) El rostro oculto de la mente (1967)