(G18) La Solana (Foradada, La Noguera, Lleida)


Ens trobem a la comarca de la Noguera (capital Balaguer), de camí a fer una visita al Castell de Montsonís, Artesa de Segre i el poble de Vilanova de Meià al peu del majestuós massís del Montsec, passem pel petit poble de Foradada on trobem un amagat i alhora delicat restaurant que no té capacitat per més de vint comensals. Disposen de carta i d’un menú bastant interessant consistent en un aperitiu de la casa (crema de patata amb albergínia confitada), continuant amb una crema de tomàquet amb núvol de formatge i alfàbrega, xató amb romesco i de plat fort s’havia de triar entre tonyina fresca amb xutney de mango o espatlla de corder guisat tradicional. De postre lingot de xocolata amb crema d’avellana. Com a begudes aigua i un Vall de Baldomar, un vi jove, negre amb sis mesos de criança procedent de la comarca i de la denominació Costers del Segre, acceptable. Abraçada per la Serra del Montsec i el riu Segre es forma una petita vall amb un especial microclima pel cultiu de la vinya.

Preu del menú 20 euros + begudes + IVA. Data de la visita el 12 de setembre de 2009.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)