LA NENA I EL LLIBRE MISTERIÒS (2013)



Hi havia una vegada una nena que es deia Paula i que no li agradava llegir gens ni mica. Un dia va trobar un llibre que era molt, molt estrany i es va atrevir a mirar-lo. De sobte es va adonar que era molt divertit.

A l’acabar va trobar uns polvos màgics, se’ls va tirar per sobre d’ella i del seu gos, i sense saber com van entrar dins la història.

La seva mare la va cridar per a que anés al menjador i anés ràpid, com no baixava es va posar vermella com un tomàquet i va pujar a l’habitació.

Paula no hi era i de sobte va sortir del llibre. La mare li va preguntar com ho havia fet i la Paula li va explicar que per atrevir-se a mirar les aventures ella i el seu gos van entrar al llibre. Va convidar els seus pares i des d’aquell dia va aprendre que als llibres hi ha coses per descobrir.

Laura Guevara González (Barcelona, 2005)

Comentarios

  1. Enhorabona a la Laura pel premi que li han atorgat en aquests Jocs Florals 2013, amb motiu del llibre que ha escrit, amb tan sols 8 anys. Té imaginació i li desitjo que sigui un bon inici que l'animi a seguir practicant el plaer que suposa el fet d'escriure i llegir.
    Odile

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)