(G73) El Cau de Sant Llorenç (Lleida)



Al costat de la bonica església romànica de Sant Llorenç i molt a prop del Museu Diocesà, concretament a la plaça Sant Jaume, 4 de Lleida, es troba el minúscul restaurant del Cau de Sant Llorenç. Als fogons trobem a l’Esteve Cantos que fa una cuina de proximitat amb carns ecològiques del Pirineu lleidatà. Avui es tracta d’una sortida improvisada que ens va deixar un bon sabor.

L’espai és petitíssim per uns quinze comensals i un reservat al soterrani per unes cinc persones. Ens varem decidir per fer un tastet de la seva carta. Com a entreteniment ens varen portar un bull blanc i negre molt bo.

De primers un zurito de gaspatxo amb encenalls de pernil, bo i molt suau, i unes anxoves amb granissat de taronja (foto). Croquetes casolanes i gambes arrebossades (foto), bones. Continuem amb un calamar de platja a la planxa (foto), correcte.




Com a segons ens varem decidir per un secret ibèric amb salsa d’ametlles i cuscús (foto), molt bo i contundent.


De postres un gelat de vainilla cassola que simplement acompleix l’expedient perquè malauradament el coulant de xocolata, que tenen a la carta, no el fan ells.

No varem triar vi i ens varem conformar amb dues cerveses. Ningú va voler cafè ni infusions de lo tips que vàrem quedar. El pa correcte i el oli de les Garrigues molt bo.

Preu per persona 25/30 euros per persona IVA inclòs + begudes. Data de la visita 8 de setembre de 2013.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

  1. Hola, Tomás: totalmente de acuerdo. Pequeño, acogedor, agradable... pero desconocido en Lleida. Les está costando. Yo siempre he salido muy contenta.
    Un abrazo,

    Adelaida

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

(L455) El rostro oculto de la mente (1967)