6º Aniversario de Víctor


Precisamente hoy domingo 23 de marzo Víctor ha cumplido seis años. Aquí podéis ver lo mayor que se ha hecho y la estupenda pose a lo “rebelde sin causa” de la fotografía. Desde elsurcodeltiempo queremos felicitarlo y desearle lo mejor. Que le traigan algún regalo (algo he oído de una bicicleta) y que se lo pase lo mejor posible porque los años trascurren a la velocidad de la luz. Se lo puede confirmar el “tiet” que se está haciendo viejo, o tal vez no. "Coge la flor que hoy nace alegre, ufana, ¿Qué sabes si otra nacerá mañana?".

Comentarios

  1. Per molts anys, VICTOR!
    I ja en compleix 6 el teu nebot, Tomás, podria passar per 7 i fins i tot 8 si els comparem amb la mainada de la meva generació que a aquesta edat encara se'ns veia petits. Tanmateix conserva encara aquesta entranyable innocència que tenen els de la seva edat... quin greu ens sap als adults que es vagin fent grans i com a conseqüència la perdin, però la vida ha d'anar fent el seu curs en la persona del Víctor i així ha de ser.
    Que passis un molt bon dia del teu aniversari, VICTOR!
    Odile

    ResponderEliminar
  2. Per molts anys Victor ¡¡¡

    Que guapo està a la foto.

    Montse José

    ResponderEliminar
  3. Felicitats per la parte que et toca tiet!

    Elvira Cassi

    ResponderEliminar
  4. El "tiet" no será viejo nunca. La mente la tiene como de 20 años, así que no lo vuelvas a repetir. Felicidades para el gran VICTOR que ya parecere un chico mayor. El tiempo vuela y rápido.

    Besitos
    Dolores

    ResponderEliminar
  5. Victor, ho veus! quantes fans que tens!. El dia de l'aniversari és molt especial i màgic perquè durant tot el dia et converteixes en protagonista i fins i tot en superheroi, i a més sempre cau algun regalet, que això fa molta il·lusió. Ja ets tot un homenet. Tiet a gaudir tot el que puguis de la seva infantesa que això ja no torna i pensa que estant amb canalla es transmet, encara que sigui una miqueta, l'esperit infantil que tots tenim dintre nostre.

    xus

    ResponderEliminar
  6. Que guapo i gran que està en Victor i quin estil que té "posant" per la foto... i el tiet presumint de nebot..

    Moltes felicitats Victor!!!

    Una abraçada.

    Maria González

    ResponderEliminar
  7. Hola, Tomás: este año la felicitación de Víctor tiene que ser muy, muy grande, después de lo malito que estuvo. Muchas felicidades.
    Un abrazo,

    Adelaida

    ResponderEliminar
  8. Moltes FELICITATS VÍCTOR!

    ostras, muy guapo :))

    Sandra Domenech

    ResponderEliminar
  9. ¿De quién habrá heredado Víctor esa pícara forma de posar? Pronto podrá empezar en el ajedrez y mucho más adelante... Horacio!!!
    Besos,
    Beatriu

    ResponderEliminar
  10. Per molts anys Victor, estàs molt guapo amb aquests posat tant xulo i aquestes ulleres. Celebro molt que estiguis ben recuperat.

    Una abraçada

    Maite Fàbregas

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

(L455) El rostro oculto de la mente (1967)