(G97) Restaurant Ca l’U (Vic, Barcelona)



Està tant a prop que es pot anar a fer una visita improvisada a Vic; passejar pel seu mercat, contemplar les seves botigues, tot acabant dinant en algun dels seus nombrosos restaurants interessants que envolten la ciutat. Solament hi trobo una pega: hi ha masses capellans i monges que em recorden la novel·la de Miquel Llor, Laura a la ciutat dels sants (1931).

El restaurant Ca l’U es troba ubicat en una casa senyorial del s. XVIII al carrer de la Riera, 25, amb pintures de Francesc Pla el Vigatà. Es tracta de la Casa Bassols o Fontcoberta. Disposa de salons privats. Tenen una cuina clàssica, ben elaborada i alhora contundent.

De primers varem demanar unes Verdures saltejades amb calamarsets i salsa de ceps (foto), bones. De segon un plat d’arròs: Arròs de ceps (foto), bo i rotund. Un altre de carn: Melós de vedella amb brie, bolets i salsa de Porto (foto), bo.




Als postres és on van punxar. Canaló de mango amb fruites i crema de toffe. Molt poc aconseguit. Sopa de fruits vermells amb gelat de iogurt (foto), una mica més fi.


El pa, blanc, simplement passable. Com a begudes una cervesa Moritz. El bon temps predisposà a prendre els cafès en una terrassa.

Preu del Menú 24 euros per persona IVA inclòs + begudes. Data de la visita 29 de març de 2015.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)