(G119) Divicnus (Vic, Barcelona)



La ciutat de Vic té una gran vida comercial i també gastronòmica. Avui us portem al restaurant Divicnus situat al carrer San Miquel dels Sants, 11. Té una bonica terrassa a l’interior que dóna lluminositat a les taules de la sala principal. Ens ofereixen una cuina catalana i de temporada.

El Menú del dia era prou variat i suggerent com per tenir-lo en compte. Sense aperitiu de benvinguda (unes olives i unes papates chips te les posen en qualsevol tasqueta amb la beguda) van anar directament a barraca.

Com a primers un Buquet d’amanides amb brics de formatge de cabra i rocafort (foto), diuen que bo, ahhh, jo no el puc menjar. Crema de carbassa amb papada cruixent i llagostins (foto), bona.



De segon Turbot i calamars graella amb ceba confitada i sobrassada (foto), bo. Pop a la graella amb patata all morter i pebre vermell (foto), plat gens aconseguit, el pop dur i massa salat.



De postres una Tatin de poma amb gelat de vainilla (foto), excel·lent i un Coulant de xocolata amb gelat de torró (foto), industrial i lamentable.



Como a begudes aigua i unes copes de vi blanc chardonnay amb un puntet final gust afruitat que va acomplir l’expedient. El pa sense massa interès.

El servei una mica despistat, em van posar una cullera de postra pel primer plat. A més la mestressa estava més preocupada en doblar taules i col·locar el parament ella mateixa que en cobrar-nos al final de l’àpat. En fin “que pena más grande”.

Preu del Menú 28 euros por persona IVA inclòs més cafès i begudes. Data de la visita 29 d’octubre de 2016.

PUNTUACIÓ: 5,5-6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)