(G68) La Cantonada (La Bisbal d’Empordà, Girona)
En la darrera trobada amb els nostres amics (els bohemis) hem aprofitat,
apart de per adquirir una cadira de l’Yngve Ekström, per anar al restaurant La Cantonada, Carrer del Bisbe, 6 de La
Bisbal d’Empordà.
Amb productes de mercat escollits aquest restaurant ofereix una cuina intuïtiva,
tranquil·la, honesta i ben tractada, elaborant plats imaginatius a preus
ajustats dins d’un ambient càlid, agradable i amb bona música. L’ambient és
acollidor, sempre està ple i afortunadament la clientela no és sorollosa.
Ens varem decidir pel Menú de Cap de Setmana, força complet i amb nombroses
opcions com per satisfer a tothom. Com a entreteniment ens van deixar un humus
de cigrons per untar amb torradetes, simplement correcte.
De primers Pasta amb espàrrecs i parmesà (foto), bona; Amanida de llenties i verduretes amb un suau encabeix
(foto), bona. Amanida amb formatge de
cabra, bona.
Com a segons els comensals varem triar quatre opcions diferents: Bacallà al
vapor amb salsa verda i pinyons (foto),
bo. Cuixa d’ànec confitada, correcta. Entrecot amb salsa de mostassa,
acompanyat de patates (foto), molt
bona la carn de Girona. Llenguado amb salseta (foto), es digne de destacar que posessin aquest peix fresc.
De postres Crema de taronja i xocolata (foto),
molt bona; Iogurt amb melmelada i Gelat amb xocolata calenta (foto), els postres no baixaren pas el
nivell de l’àpat.
Com a vi, vam triar un de la zona, de l’Alt Empordà. Es tracta del Verd Alber 2011 del Celler Marti Fabra de St. Climent Sescebes. Combinació de
Garnatxa blanca, Chardonay i Muscat. Es tracta d’un vi amb aromes florals on hi
destaca la fruita tropical i els cítrics. Al seu pas en boca es presenta fres i
ampli, amb llarga persistència i molt equilibrat. L’aigua era del Sant Aniol.
Com a infusions solament una persona va demanar un te verd. Ningú va voler
cafès ni copa. El pa simplement correcte.
Preu per persona 18 euros per persona IVA inclòs + begudes. Data de la
visita 18 de maig de 2013.
PUNTUACIÓ: 5,5/6
Comentarios
Publicar un comentario