(G80) Cocteleria Glaç (Manresa, Barcelona)


Avui us presento un lloc relativament nou al cor de Manresa. Es tracta d'un local per tastar una cuina rica, sense pretensions i amb un bon producte que per les nits es converteix en un lloc de copes amb música i actuacions en directe el cap de setmana. Es tracta de la Cocteleria Glaç al carrer Arquitecte Oms, 2.

Varem fer un pica-pica informal ja que solament es tractava de fer un sopar lleuger. Tenen una carta diària que canvia cada mes. Es seus productes són sans, equilibrats, utilitzant principalment la tècnica de la brasa i tenen una selecció d'hamburgueses totes fetes a ma i a la brasa, es serveixen al punt i porten salsa de la casa.

Per començar unes Verduretes amb tempura de curri i salsa de iogurt i escuma de coco (foto), bones. Amanida de magrana camagrocs i vinagreta d'avellana, correcta.Seguim amb Pop a la brasa amb salsa de mel i trompetes de la mort (foto), excel·lent. Secret ibèric amb mostassa, moniato i rovellons (foto), molt bo.
Com a postra unes textures de xocolata (foto) a compartir, simplement correcte. Sense pa i com a begudes dues cerveses: una Heineken verda i una Voll Damm doble Malta.Preu per persona 25/30 euros amb cervesa i IVA inclòs però sense el vi i els cafès. Data de la visita 8 de març de 2014.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L359) Generación X (1991)

(L116) La Regenta (1884) – 4.- Estructura, personajes y modo narrativo.

(L355) Némesis (2010)

(L356 ) El asesino dentro de mí (1952)

(G148) Une table au Sud (Marseille)