Premis XIV aniversari del blog

Bon dia companys i companyes, avui us porto a les guanyadores dels Premis XIV Aniversari del blog. Aquesta vegada les afortunats han sigut l'Antònia Martínez i la Montserrat José. A cadascuna d’elles li he regalat un llibre segons els seus gustos i preferències. 

L'Antònia ha triat El silencio de la Ciudad blanca el best-seller de Eva García Saénz de Urturi. El llibre és el primer d’una trilogia que ha tingut molt d'èxit. Ho he follejat i anava per la 33à edició, a més s’ha traduït a varis idiomes. Aquesta autora també ha guanyat el Premi Planeta 2020. Sembla que totes li ponen!

La Montserrat ha triat de l’escriptor Stefan Zweig una estupenda biografia de Maria Estuardo en la molt cuidada edició de l’editorial Acantilado. El blog ja ha comentat tres llibres seus.

Gràcies per participar. He hagut de fer sorteig entre els vuit encertants. Als altres participants li ha faltat fitxar-hi una mica més alhora de buscar en el blog o en google les respostes.

Tant a les guanyadores, a les que heu encertat i a la resta de participants i seguidors del blog, us animo a que ho proveu en la propera edició que procuraré que sigui especial.

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)