(G215) Restaurant La Garriga (Barcelona)

Restaurant La Garriga (Barcelona)

A l’Eixample barcelonès trobem aquesta magnifica xarcuteria que també funciona com a restaurant. La Garriga, carrer Mallorca, 272, 08037 Barcelona, destaca per la bona relació qualitat-preu, el tracte familiar, la cuina de mercat i el producte de proximitat.

La carta es fonamenta en carns de vedella i bou ben reposades, en una variada selecció de productes ibèrics com el pernil o l´espatlla ibèrica, a més d´una amplia selecció de formatges i foies, tots provinents de la seva carnisseria i xarcuteria. A més a més, un pot trobar elaboracions fetes per ells, com el fricandó, els llibrets de vedella o carbassó, amanides gourmet, estofats, ous, arrossos o pastes fresques.

Vàrem decidir provar el Menú del dia. De primers Escarxofes amb encenalls de pernil ibèric (foto), molt bones. Tàrtar de tomàquet amb carpaccio de llagostins (foto), bo.


Els segons consistiren en Xai cuinat a baixa temperatura i quinoa reial (foto), simplement correcte. Potetes de calamar amb ou escalfat i patates panadera (foto), cuinat amb un excés de sal que va malmetre una bona combinació.


Les postres unes Maduixes osmotitzades amb pètals de rosa i nata (foto). Prometien més del que ens van oferir.

Per beure una cervesa Alhambra a pressió, agua mineral i una copa de vi negre de la casa. El pa sense cap tipus d’interès. Com a resum direm que l’àpat va començar bé però va anar perden pistonada a mesura que avançàvem. 

Preu del Menú 20 euros per persona, begudes incloses. Sense cafès. Data de la visita 23 de abril de 2021. Un preciós i assolellat dia de Sant Jordi. Desprès de dinar la meva amiga Maite i jo vàrem visitar llibreries. Precioses la llibreria Ona, Carrer Pau Claris, 94 i la Finestres, Carrer de la Diputació, 249.

PUNTUACIÓ: 6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)