(G216) Restaurant Safrà (Terrassa, Barcelona)
Restaurant Safrà (Terrassa, Barcelona)
Segona vegada que visitem aquest restaurant de Terrassa amb la meva amiga
Ana. La primera vegada ens va causar una molt bona impressió. Però pel que es
veu mai segones parts són iguals de bones. Safrà,
Plaça Vapor Ventallo, 2, 08221 Terrassa, destaca per la bona relació
qualitat-preu i ofereix una cuina clàssica mediterrània contundent.
El Menú de Cap de setmana consisteix en tres primers a compartir. Croquetes
de pollastre (foto), bones i molt
meloses. Patates braves del Safrà (foto),
per fi unes braves que couen a la boca, és a dir que piquen de debò. I per
últim uns Musclos del mestre Harry (foto),
bons sense destacar.
Els segons consistiren en Calamars a la planxa amb kimchee i espinacs
del hort del Nando (foto), plat molt
bo i aconseguit. Malgrat que la col xinesa no em va agradar massa. Pressa
ibèrica Joselito (foto), amb un
acompanyament decebedor. Aquest plat va punxar d’allò més.
Les postres sens dubte varen ser el millor de tot l’àpat juntament amb els
calamars. Un Cardenal
(foto) a compartir. Es tracta d’uns
postres típicament terrassencs que porten una base de melindro, nata, clara
d’ou muntada i quallada i xocolata negra per sobre. Senzillament deliciós. Va salvar el dinar, amb això està tot dit.
Una altre postra típic de Terrassa que val la pena és l’anomenat Dakar.
Pastisset elaborat amb bescuit i trufa, perfumat amb curaçao o rom, cobert amb
fideus de xocolata i completat amb una flor de trufa o nata coronada per una
guinda.
Per beure una cervesa Estrella a pressió i un agua mineral. El pa amb oli,
interessant. Com a resum direm que l’àpat va ser menys reeixit del que ens
esperàvem. I és que les expectatives, a la cuina i a la vida, acostumen en
general a portar desenganys.
Preu del Menú 25 euros per persona, begudes incloses. Sense cafès. Data de
la visita 24 de abril de 2021. Ja tenim a sobre la calor!
PUNTUACIÓ: 5,5-6
Comentarios
Publicar un comentario