(G216) Restaurant Safrà (Terrassa, Barcelona)

Restaurant Safrà (Terrassa, Barcelona)

Segona vegada que visitem aquest restaurant de Terrassa amb la meva amiga Ana. La primera vegada ens va causar una molt bona impressió. Però pel que es veu mai segones parts són iguals de bones. Safrà, Plaça Vapor Ventallo, 2, 08221 Terrassa, destaca per la bona relació qualitat-preu i ofereix una cuina clàssica mediterrània contundent.

El Menú de Cap de setmana consisteix en tres primers a compartir. Croquetes de pollastre (foto), bones i molt meloses. Patates braves del Safrà (foto), per fi unes braves que couen a la boca, és a dir que piquen de debò. I per últim uns Musclos del mestre Harry (foto), bons sense destacar.



Els segons consistiren en Calamars a la planxa amb kimchee i espinacs del hort del Nando (foto), plat molt bo i aconseguit. Malgrat que la col xinesa no em va agradar massa. Pressa ibèrica Joselito (foto), amb un acompanyament decebedor. Aquest plat va punxar d’allò més.


Les postres sens dubte varen ser el millor de tot l’àpat juntament amb els calamars. Un Cardenal (foto) a compartir. Es tracta d’uns postres típicament terrassencs que porten una base de melindro, nata, clara d’ou muntada i quallada i xocolata negra per sobre. Senzillament deliciós. Va salvar el dinar, amb això està tot dit.

Una altre postra típic de Terrassa que val la pena és l’anomenat Dakar. Pastisset elaborat amb bescuit i trufa, perfumat amb curaçao o rom, cobert amb fideus de xocolata i completat amb una flor de trufa o nata coronada per una guinda.

Per beure una cervesa Estrella a pressió i un agua mineral. El pa amb oli, interessant. Com a resum direm que l’àpat va ser menys reeixit del que ens esperàvem. I és que les expectatives, a la cuina i a la vida, acostumen en general a portar desenganys.

Preu del Menú 25 euros per persona, begudes incloses. Sense cafès. Data de la visita 24 de abril de 2021. Ja tenim a sobre la calor!

PUNTUACIÓ: 5,5-6

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)