XVI Sopar del Club de Lectura de la Biblioteca d’Olesa.

XVI Sopar (de retrobament de membres i antics membres) del Club de Lectura de la Biblioteca d’Olesa.

Dos anys desprès de l’última trobada dels membres del Club, amb una pandèmia pel mig i una escissió del mateix a causa de divergències amb la responsable de la Biblioteca d’Olesa per la seva qüestionable gestió del Club, ens hem retrobat gràcies a les bones gestions de l’Elvira Cassi, que ens va regalar un punt de llibre i a més un llibre sorpresa a cadascú dels presents (foto). Moltes gràcies Elvira!

Varis “restaurants” que han obert recentment a Olesa es disputaven la nostra assistència. El guanyador va ser MIS, restaurant Mar i Sol del carrer Coscoll, 12, 08640 Olesa de Montserrat. El restaurant va complir el seu paper alimentari sense destacar en excés. Per la pandèmia vàrem estar separats en dues taules. Van coincidir en una els membres actuals i en l’altre els ex-membres i exiliats a la Biblioteca de Martorell llençant-nos pulles.

Dels plats per compartir a la nostra taula en podem destacar una Russa del rus (foto). Amanida russa amb salaó, més que correcta. Unes papes canàries (foto), que no ens van fer ni fred ni calor. Unes boles d’ànec (foto) que venien precedides de molta fama però aquí es van quedar. 


De segons un Rissoto de bolets (foto), correcte. Un pop cruixent amb parmentier de patata fumada (foto), sense massa gràcia. Entrecot a la graella amb espàrrecs i escalopa de foie (foto), molt justet segons la persona que ho va triar.



De postres un Tiramisú (foto) que no s’assemblava a cap variant coneguda a l’univers culinari. Saquets de gelat amb escuma de fruita (foto), gràcies als Déus que ho vaig compartir amb la Maria Rosa.

Es va parlat poc de literatura i bastant del pas del temps, de les xacres de cadascú i dels efectes nocius que la pandèmia. Quasi me n’oblido, el Miguel ens ha dit que es casa. Li hem desitjat molta sort. Hi ha dues coses –el sexe i la mort–, com deia el Woody Allen, que s’han de provar almenys un cop a la vida.  

A continuació del sopar ens vam apropar a la terrassa de la Xampanyeria a degustar gintònics i mojitos. Quedàvem quatre assistents i vaig poder conversar amb els membres actius del Club que la separació del sopar no m’ho va permetre.

Data de la trobada, 18 de juny de 2021.

Comentarios

  1. ¡Hola! Poco, pero ya empiezo a leer; sigo con mi postoperatorio.
    ¡Qué buenos son esos encuentros, Tomás! Terminar el curso con una buena comida es una forma muy buena de cerrar el círculo.
    Que pases un buen verano y que puedas disfrutar de unas merecidas vacaciones.

    Un abrazo. Feliz verano.

    Adelaida

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)