Premis XV aniversari del blog


Bon dia lectors i lectores, avui us porto a les guanyadores del Premi XV aniversari del blog. Aquesta vegada les afortunats han sigut la Beatriu Flinch i la Maite Fàbregras. A cadascuna d’elles li regalo un llibre d’acord amb els seus gustos i preferències.

La Beatriu ha triat Mi autobiografia de Carson McCullers (2020) escrita per Jenn Shapland, y publicada per l’editorial Dos Bigotes de Madrid. L’autora va obtenir el Premi Puschcart amb aquesta biografia de la gran escriptora americana. En el blog hem comentat Frankie Adams (1946). Però per a mi el seu millor llibre és l’arxiconegut El cor és un caçador solitari (1940).

La Maite ha triat de l’escriptor irlandès Colm Tóibín la novel.la El Mag (2021) de l’editorial Amsterdam que tracta sobre la vida de Thomas Mann. L’any 1933 abandona amb la seva dona Alemanya anticipant l’horror del nazisme. Ell és l’escriptor més famós del seu temps però ¿quins secrets oculta la seva ànima turmentada?

Gràcies per participar-hi. He hagut de fer sorteig entre les sis seguidores que han encertant totes les preguntes. Que sapigueu que sempre faig preguntes fàcils no hi ha darreres intencions ni tampoc cap parany. Es tracta d’una festa i una celebració.

Tant a les guanyadores, a les que heu encertat i a la resta de participants i seguidors del blog, us animo a que ho proveu en la propera edició.

Comentarios

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)