Premis XVI aniversari del blog

Bon dia lectors i lectores, avui us porto a les guanyadores del Premi XVI aniversari del blog. Aquesta vegada les afortunades han sigut la Maria González i la Maite Quilez. A cadascuna d’elles li regalo un llibre que aquest any m’han deixat a mi la seva elecció.

Per a la Maria, un Premi Nobel El paraíso en la otra esquina (2003) escrita pel Mario Vargas Llosa (Arequipa, 1936), y publicada per l’editorial Alfaguara de Madrid. Una historia que relata les apassionants i turmentades vides de la Flora Tristán (1803-1844) primera feminista francesa originaria d’un família benestant del Perú, i en paral·lel la del seu net, el pintor Paul Gauguin (1848-1903) al seu “exil.li” de la Polinèsia.

Per a la Maite una biografia de la “misteriosa” parella. Sartre y Beauvoir: la historia de una pareja (2005) de la escriptora australiana Hazel Rowley (1951-2011).

Gràcies per participar-hi. He hagut de fer sorteig entre les vuit seguidores que han encertant totes les preguntes. Que sapigueu que sempre faig preguntes fàcils no hi ha cap parany. Es tracta d’una festa i una celebració.

Tant a les guanyadores, a les que heu encertat i a la resta de participants i seguidors del blog, us animo a que ho proveu en la propera edició. 

Comentarios

  1. Moltes gràcies Tomàs! Molt contenta del premi. Llegiré el llibre amb molt d'interès i el comentarem en un dels nostres esmorzars. Una abraçada!!

    ResponderEliminar
  2. Benvolgut Tomàs,

    Molt contenta d'haver guanyat el premi i agraïda de que m'hagis triat un llibre que creus que m'agradarà. El llegiré i compartirem els comentaris. Moltes gràcies per tot,!

    Petons,

    Maria González

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

(L56) Las afinidades electivas (1809)

(L111) El mundo de ayer. Memorias de un europeo (1942)

Manuel Vilas, El autor y su obra: La literatura y la vida (2019)